Cautare

22995 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (3.75 secunde)
Pregartirile pentru construirea pasajului au inceput in 2004, in timpul mandatului lui Traian Basescu, acesta obtionand finantare de la BEI pentru proiect. In 2007, in timpul mandatului lui Adriean Videanu au inceput efectiv lucrarile la pasaj si trebuiau finalizate in octombrie 2009.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
• Iliescu si Nastase il lasa deoparte pe Geoana 'Pe fondul scandalului din PSD privind votul pe lista si revolta mai multor lideri de filiale impotriva lui Mircea Geoana, Adrian Nastase pregateste terenul pentru a-si anunta candidatura la sefia PSD chiar in ziua congresului.
Gazduita de sala de conferinte a hotelului Crowne Plaza al lui George Copos, reuniunea s-a dorit, in egala masura, o trecere in revista a drumului parcurs de Romania pana la statutul de membru cat si o analiza a strategiei de intergrare.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
diametrala Buzesti-Berzei-Uranus, Liviu Rebreanu, Aerogarii, Soseaua Iancului-Pantelimon si supralargire Grigorescu Splai Dudescu, modernizarea mai multor scoli, licee si gradinite si spitale si consolidarea unuor imobile. ... diamentrala Buzesti-Berzei-Uranus, Liviu Rebreanu, Aerogarii, Soseaua Iancului-Pantelimon si supralargirea Grigorescu Splai Dudescu cu pasajul denivelat suprateran ce va traversa Dambovita.
Victor Ponta a publicat un text pe Facebook, in urma condamnarii lui Liviu Dragnea la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului: ... cred ca Liviu Dragnea NU trebuie sa isi dea demisia din functia de Presedinte al PSD!
Manifestatia a fost una de protest fata de abuzurile din justitie, iar pe scena au urcat lideri precum Lia Olguta Vasilescu, C.P.Tariceanu, Liviu Dragnea sau premierul Viorica Dancila. 21.34 Liviu Dragnea a urcat pe scena, dupa ce a fost prezentat ca persoana care tine piept abuzurilor.
Conducerea PNG-CD a dat ca sigura prezenta, saptamina viitoare, a lui Alex Stoenescu, iar in scurt timp spera sa reuseasca sa-l aduca si pe Liviu Turcu pentru a participa la o conferinta de presa si pentru a face citeva dezvaluiri.
Purtatorul de cuvant al PNL, senatorul Varujan Vosganian, ii da astazi in judecata pe directorul editorial al "Jurnalului National", jurnalistul Marius Tuca, precum si pe fostul maior al DIE Liviu Turcu pentru informatiile pe care le-au lansat acestia referitor la activitatea liberalului in timpul regimului comunist.
Profesorul universitar Liviu Librescu, ucis in atacul de la Virginia Tech, a fost decorat de presedintele Traian Basescu ieri cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Mare Cruce.
Peste medie se afla si deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca, dar la numarul de interpelari, declaratii politice si initiative legislative, in schimb la capitolul de absente nemotivate la comisiile de specialitate din care face parte, dar si la votul in plen, este printre fruntasi.
Prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), sustine ca fost reprezentant al Guvernului in teritoriu, Danut Culetu, s-a ocupat in mod special, in luna decembrie 2008, de "aranjarea unor retrocedari dubioase si ilegale in Grindul Chituc".
Liderul UDMR, Marko Bela, l-a informat, luni, pe premierul desemnat, Liviu Negoita, in cadrul intalnirii pe care au avut-o la sediul Guvernului, ca Uniunea isi mentine in continuare propunerea ca primarul Klaus Iohannis sa fie prim-ministru.
Presedintele PSD a aratat ca spera ca pana joi ministrii Daniel Chitoiu si Liviu Voinea sa termine detaliile. Ponta a mai spus, raspunzand unei intrebari, ca proiectul de buget nu a fost secretizat, ci doar memorandumul ministrului Liviu Voinea privind strategia de discutii cu FMI.
Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul.
Liviu Dragnea si premierul desemnat Sorin Grindeanu au anuntat componenta noului guvern: Sevil Shhaideh - vicepremier Liviu Dragnea a anuntat cine sunt ministrii propusi sa faca parte din Guvernul pentru care premierul desemnat Sorin Grindeanu va cere votul de investitura in Parlament. Sinteza declaratiilor lui Liviu Dragnea:
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
Liviu Nistoran, la lansarea tabletei Evolio Neura:
Caricaturist, scriitor umorist, designer si producator de jucarii din plus, pictor de icoane bizantine, Liviu Balac este un rebel romantic. ... Liviu Balac a dedicat cartea sotiei sale dragi, Monica!
google-analytics.com